Hitro iskanjeNadaljuj

Wellness Potočka zijalka

Si želite miru, sprostitve, druženja z izbrano osebo, izboljšanja počutja, izboljšanja zdravstvenega stanja v bio spectrum komori? Vse to vam nudi najem wellnessa Potočka zijalka z garancijo popolne zasebnosti. Ponudba (najem wellnessa) velja hišnim in prehodnim gostom iz bližnje in daljne okolice.

Čas izvajanja najema wellnessa

Čas izvajanja : od 3.1.-22.6. ter od 1.9.-23.12. Vsak dan med 11:00 - 21:00. Obvezna je predhodna rezervacija najema na tel. št. 03 838 60 00 ali 041 287 742.
Pišete lahko tudi na mail info@pod-macesnovo-streho.si.

COVID-19; wellness obratuje. Za obiskovalce pogoj PCT ni več potreben. Stranke vljudno naprošamo, da prihajate zdravi, brez znakov prehlada. Prihajajte točno; to pomeni, največ 10 minut pred rezerviranim terminom.  

Opis wellnessa

Privoščite si zasebni najem wellnessa z masažnim bazenom, finsko in turško savno ter bio spectrum zdravstveno komoro. Zakaj se odločiti za nas sprostitev in

Zdravje ni le odsotnost bolezni, pač pa celota fizičnega, socialnega in duševnega ravnovesja in blagostanja.

Naravne jame in zijalke so že od prazgodovine dalje bivališče in naravno zavetje ljudi. V Potočki zijalki, ki se nahaja v bližini, je eno najpomembnejših najdišč ostankov ledenodobnega človeka in jamskega medveda, ne samo pri nas, pač pa tudi v svetu. Že stari modreci in zdravilci so se v času poglobitve vase in meditacije zatekli v jame.

Na Solčavskem je bil dobro poznan zdravilec, nekateri pravijo da tudi čarodej, vsekakor pa zelo izobražen človek, po imenu Fida. Tudi ta je živel v jami, kjer je pripravljal svoje zdravilne napitke, zdravil domačine in pisal knjige (več o njem vam povedo v gostilni Firšt, kjer je tudi muzej o Potočki zijalki).

Naš prostor za wellness je imitacija solčavskih podzemnih jam.

Namenili smo ga vam za:

  • rehabilitacijo,
  • regeneracijo,
  • zdravljenje na naraven način,
  • poglobitev vase,
  • pa tudi za razvajanje in
  • počivanje ali lenarjenje v samoti, v dvoje ali s prijatelji.

Prostor ima nekaj izjemnih posebnosti. Najprej omenimo bio spectrum komoro, ki je na prvi pogled podobna infra savni in na naraven način brez stranskih učinkov rehabilitira, regenira in zdravi človeški organizem (v Evropi ja priznana kot zdravstveni pripomoček). Primerna je tudi za srčne bolnike, saj se njeni zdravstveni učinki pojavijo že pri tridesetih stopinjah celzija.

V prostoru sta parna – turška savna z aromaterapijo in kombinirana zeliščna-finska savna. Po savnanju se lahko ohladite v frigidariju, posebnem prostoru, ki je ohlajen na temperaturo blizu ledišča in je posebne vrste knajpanje, ki je za telo manj stresno od običajnega ohlajevanja v bazenu. Če se kdo želi ohladiti še hitreje, se lahko polije z mrzlo vodo.

Po prestanih temperaturnih obremenitvah se lahko spočijete na ogrevanih skalah ali pa si privoščite masažo v masažnem bazenčku.

Kdaj ste zadnjič hodili bosi? Sprehodite se po tleh, obloženih s ploščatimi kamenčki. S sprehodom si boste na naraven način zmasirali stopala in vzpodbudili vitalne točke telesa.

Da bo počitek še posebej prijeten, vas v prostoru čaka izbrana razpoloženjska glasba. Psihično ravnovesje pa si lahko povrnete z barvno terapijo.

Ob najemu wellnessa je vključeno v ceno: uporaba brisač, sušilnik za lase, krožnik sadja, mala penina (375 ml) in izvirska solčavska voda.

Naročite darilni bon za razvajanje v Potočki zijalki.
Mini wellness Potočka zijalka - najem za 2 osebi / 2 uri84 €
Mini wellness Potočka zijalka – najem za vsako dodatno uro20 €
Mini wellness Potočka zijalka - najem za vsako dodatno osebo (do 2 osebi). Sprejemamo odrasle osebe in otroke starosti 12 ali več let.10 €
Mini wellness Potočka zijalka – samo biospectrum komora - najem za 1 uro39 €